Våra Sponsorer
Nyheter

Året 2017 har varit ett grymt år för oss, och vi har tänkt försöka sammanställa lite vad som skett och även sia lite i vad framtiden kan ge. 

I mitten av februari så öppnade vi Prima eSportsförening, egentliga syftet att ta hand om våra då 2 stycken CS:GO lag och de sponsorer vi hade anslutit till oss. 
Vi knöt avtal med DekorTryck som arbetar med tryck av allt möjligt, BroderJoe som gör ekologiska skäggprodukter fyllt med hjärta, DevCore AB som är ett IT-konsultbolag också med enormt stort hjärta. 
Därefter knöt vi avtal med FragNet Networks kring hosting av servrar, och därefter även kom även Teamspeak in som samarbetspartner till oss. 
 
Vi är enormt tacksamma och stolta över våra sponsorer, och det är tack vare dem och våra medlemmar som vi har kommit så långt som vi har idag. 
 
Vi startade som sagt föreningen i februari och under juni så valde vi att öppna vår egen community. 
Insikten var klar och tydlig – vi ställer oss tydligt MOT mobbning, MOT utanförskap och FÖR jämn könsfördelning. Detta gör oss unika på marknaden – det har både våra sponsorer och medlemmar visat och bekräftat. 
 
Communityn ger oss möjligheter som vi inte hade haft annars. Dels får vi in massa nya härliga människor, vi får en gemensam samlingsplats för våra vänner och blivande vänner likaväl som vi får en enorm rekryteringsyta för de lag vi har startat och håller på att starta. 
 
Vi öppnade vår egen Teamspeak server strax därefter och vi tog oss en titt på vart vi ville ta oss därefter. Två av oss i styrelsen valde därefter att boka upp ett gäng möten på Dreamhack (eSportens mecka utan tvekan), och spenderade en heldag där. Vi träffade massa sköna människor och ännu fler trevliga potentiella sponsorer och partners. 
 
Vi har under året som gått anordnat flera spelkvällar med olika spel, och vi har vår kommande spelkväll i slutet av januari för att spela lite Rocket League tillsammans. 
 
Vi expanderade vår staff-avdelning och valde att öppna upp en helt ny avdelning: Streamers 
Detta är en avdelning som idag huserar 6 streamers totalt och vi arbetar kontinuerligt med att växa ännu mer.  
 

Vi lanserade strax därefter vår första officiella produkt – en egen tShirt med tryck! 
Den sålde som smör i solsken och vi är enormt stolta över att ni vill gå runt och representera oss. 
Därefter kom Poängjakten där vi tävlande med varandra om att vara mest aktiv och genom det vinna härliga priser. Detta blev återigen en succé och massa coola priser skickades ut. 
 
Vi knöt ett samarbete med Sponsorhuset som genom att ni medlemmar handlar genom deras tjänst (ingen extra kostnad för er) så tjänar föreningen några % beroende på vad ni handlar. Ett utmärkt sätt att hjälpa stötta föreningen genom att fortsätta sitt vanliga liv. 
Strax därefter så hade Sponsorhuset en tävling där man kunde vinna pengar och CHIPS! 
 
Av över 1500 tävlande så slutade Prima eSport 2a (bästa eSportföreningen med flera hundra placeringar), och vi lyckades vinna 80KG chips och en mindre summa pengar. 
 
Under större delen av året så har arbetet fortsatt med vårt tävlande CSGO-lag och vi har genom vår Twitch-casting följt deras resväg genom ESEA Open. Vi tog oss hela vägen fram till första kvalomgången där det tyvärr tog slut på resan. Men vi har laddat om batterierna och hoppas på ännu bättre resultat i år! 
 
Mot slutet av året så etablerade vi en duo inom Playersunknown Battlegrounds och startade även en Destiny 2 klan.  Vi expanderade vår streaming-sektion med 2 nya streamers och tog in ytterligare 2 personer till vår staff. 
 

För att summera året så har det överträffat alla förväntningar vi hade, och det ger oss bara ännu mer styrka och vilja att göra 2018 ännu bättre. 
En liten summering av 2017 så har vi samlat in över 120 medlemmar, vi har samlat hop ~200 följare på olika sociala medier och publicerat ca 200 tweets. Vi har skrivit ihop ungefär 600 nyheter och forumtrådar tillsammans, och har haft ungefär 45 000 sidvisningar. 
 
Så – vad gör vi 2018? 

Hur ska vi kunna toppa detta? Hur kan vi göra oss ännu mer attraktiva för medlemmar? 

För det första så kommer vi arbeta vidare med våra sponsorer, både nya och befintliga. 
 
Därefter så ska vi öka medlemsantalet till 250 medlemmar. Så glöm inte att ta med dina vänner =) 
 
Vi kommer den 23e februari starta en 24-timmars stream i samband med att vi firar 1 år! 
Den kommer innehålla intervjuer, skönt gameplay och giveaways för över 10 000 kronor!!! 
Detta vill du inte missa – det lovar vi. 
 
Vi kommer varje månad köra en gemensam spelkväll inom olika spel, och vi hoppas att lansera en ny produkt var 3e månad för att mätta era önskemål kring nya saker. Vi tittar på muggar, hoodies och andra sköna prylar! 

 

Vi sitter nu även och planerar projekt lite mer i det dolda med information som kommer längre fram. 
Kortfattat – 2018 kommer vara grymt!  Och vi hoppas såklart du vill vara med oss på resan. 

 

Från botten av våra hjärtan – stort tack för att ni varit med oss så här längt! 
Stort tack från hela styrelsen
 

 

NoticeNotices