Showcase

Nyheter

Sammanfattning av 2018... Personligen har jag knappt hunnit inse att det är nytt år.

Men ja, onekligen så är det nytt år, och det är väl på sin plats med en packad och saftig krönika över året.
Liten summering av alla härliga saker som hänt under året, och vad vi åstadkommit tillsammans med alla våra underbara medlemmar.

Håll i hatten, nu kör vi!

Jag tänkte att vi börjar med att ta sektion för sektion, så avslutar jag med en summering från organisationens perspektiv i slutet. Därefter kommer även en liten målbild för 2019.

Esportssektionen

Utan tvekan så är det esportssektionen som har vuxit mest under 2018, och även en av de stora resultaten som levererats. Vi har hunnit ersatt vårt manliga CSGO-lag med ett upptag från Errorcode Esport där vi tog över en hel CSGO-lineup och även en lagkapten i Flexciuz!

Detta lag har tävlat i Svenska Elitserien CSGO Regional-serien där det började tufft men såg riktigt bra ut på den senare halvan av serien. 

Vi påbörjade även mot slutet av året arbetet med att etablera en kvinnlig CSGO-lineup som har stundtals gått långsamt men har nu på slutet tagit bra fart. Vi räknar med att ha dem tävlandes under tidigt 2019.

Vi rekryterade även en Hearthstone-spelare i vår egen Chewie som pga personliga anledningar har legat ganska lågt under 2018, men han är nu mer hungrig än någonsin och vi hoppas och tror på ett grymt 2019!

Under mitten av 2018 så fick vi kontakt med ett skönt gäng av spelare i spelet Rainbow Six Siege, och det tog inte lång tid innan vi insåg att vi definitivt ville ha dessa inom vår organisation.
Under resten av året så har detta lag svetsats samman och är nu redo att ta det nya året med storm.

Från tidigare CSGO-lineup etablerade vi en Fortnite-duo som har tränat hårt under året som varit,
men inte riktigt har tävlat på så många turneringar pga olika anledningar. Dessa problem är nu utredda och det kommer sättas ordentlig fart framöver.

Få har nog missat vår PUBG-lineup som signerade i samband med Summergate 18, och de resultat de levererat! Förutom att kvala in till Division 1 i ChallengerMode-serien, vinna Summergate så har de även vunnit Dreamhack BYOC-turneringen under Dreamhack Winter 2018.
Denna enorma vinst görs dessutom med halva lineupen utbytt bara veckor innan turneringen. Vår egen CrzyCatLady fick höra från ChallengerMode att hon är en av Europas bästa kvinnliga PUBG-spelare, något vi definitivt håller med om.

Vi har haft en del frånvaro inom esportssektionen från ett administrativt perspektiv, men detta är åtgärdat och separat nyhet om det kommer inom kort. En annan cool sak som gör oss enormt stolta är att vi äntligen beställt våra match-tröjor till våra esportslag nu... Leverans under januari, och det kommer bli galet coolt.

Streamingsektionen

Denna sektion har vuxit under året och innehåller just nu 11 underbara streamers som på ett bra sätt visar vad vi står för och vart vi vill nå.
Vi har under slutet av 2018 tagit in en ny streaming-admin som kommer påbörja 2019 med att sätta upp nya mål och ny struktur kring vår streaming-sektion. Vi har även tagit in en riktig caster för våra framtida evenemang, varmt välkommen till vår numera egen Dullenftw!

Event-sektionen

En sektion som än så länge har haft enormt mycket av planeringsarbete men inte genomfört så mycket ännu är vår event-sektion. Vi har genomfört arbete på Summergate18, Dreamhack Summer 18 och Dreamhack Winter 18. 
Slutet av 2018 har gått åt till att planera vårt event tillsammans med SEB (19 januari) och även planera ännu fler event kommande under året.

Community

Detta är den sektion där vi möter våra underbara medlemmar och försöker hitta på spelkvällar, tävlingar och annat kul så ofta vi bara kan.
Vi började året 2018 med ungefär 110 medlemmar, och tack vare vårt gedigna arbete och våra samarbetspartners så lyckades vi sluta året med över 600 medlemmar! Det är en helt GALEN ökning, och vi är enormt stolta och glada över tillväxten vi haft (och har)!

Vi har med hjälp av snkbby tagit tag i vår YouTube-sektion som arbetar hårt framåt med våra videointervjuer från Dreamhack, och även en hel del annat content som kommer under året.

Sponsorer

Vi arbetar hårt för att underhålla våra befintliga sponsorer men även såklart att träffa nya företag och organisationer som har en bra värdegrund och vill jobba vidare på detta. Från tidigare år så har vi förlängt våra avtal med Teamspeak, BroderJoe, FragNet, Contribit, Plantronics och Oderland. Vi har även signerat nya sponsoravtal med Techster, SJ och ett event-baserat samarbete med SEB.

Det glädjer oss enormt att så många företag inser hur viktigt arbetet mot mobbning och utanförskap är, och såklart ännu gladare att de valt att arbeta med oss <3

Summering av 2018

Förutom det ovan skrivna så har vi gjort enormt mycket inom det övriga.
Vi har utvecklat våra båda hemsidor ännu mer, och har såklart planer för ännu större förändringar under kommande tid. Vi har växt på sociala medier och rekryterat ännu mer administrativa personer för att kunna ta hand om vår att-göra lista. Vi har startat upp grunden till två helt nya lag, som kommer att presenteras inom kommande veckor här i januari eller tidigt februari.

Vi har utmanat bransch-standarden genom att namnge alla våra esportslag med en ändelse. Detta innebär att istället för standard (som är att namnge kvinnliga lag men inte manliga), så har vi valt att använda förkortningar .me (male), .fe (female) och .mx (mix) för att göra rättvisa där det förtjänas inom våra lag. Detta är ett val vi är enormt stolta över och kommer bygga vidare på.

Avslutningsvis vill jag tacka alla som valt att bli medlemmar hos oss under året, det är tack vare er som vi fortsätter göra det vi gör.
Jag vill tacka av alla som hjälper oss i olika former, vare sig det är ekonomiskt eller genom fysiskt arbete.
Tack till hela styrelsen som genom senaste mötet visat fortsatt förtroende för mig som ordförande och all tid ni lägger på vårt gemensamma skötebarn <3

2019

Då vi hade ett hektiskt avslut på 2018 så har vi faktiskt inte hunnit göra så mycket planering av mål under 2019. Såklart kommer vi fortsätta arbeta med att växa i alla dess former, på sociala medier, i vårt community och med våra sponsorer. Vi kommer även delta på flera events under året, och även hålla i flera egna events.

Jag - tillsammans med styrelsen - är helt övertygad om att 2019 kommer vara ett grymt år och tillsammans med alla våra underbara medlemmar kommer vi bygga något riktigt coolt tillsammans.

Önskar er alla en underbar fortsättning på 2019!

/Martin aka Primo
En enormt stolt ordförande

NoticeNotices